Bine ați venit la episcina – partenerul dumneavoastră de încredere în lumea piscinelor și a relaxării! Suntem reprezentanți oficiali ai mărcilor de top din lume Intex și Bestway în Moldova.

La episcina suntem mândri să oferim clienților noștri nu doar produse de cea mai înaltă calitate, dar și servicii impecabile. Centrul nostru oficial de service vă garantează servicii calificate și asistență în caz de nevoie.

Livrăm în toată Moldova, astfel încât fiecare locuitor al țării noastre să se poată bucura de confortul și plăcerea pe care o aduc produsele noastre.

Sortimentul nostru include o gamă largă de produse de agrement și divertisment pentru toate gusturile și bugetele. Suntem specializați în piscine cu cadru, jacuzzi spa și saltele gonflabile, pentru a vă ajuta să creați atmosfera perfectă de relaxare și confort chiar în propria casă.

Lăsați episcina să vă facă vacanța de neuitat! Contactați-ne astăzi și descoperiți o lume de confort și plăcere chiar în casa dumneavoastră..

Vă invităm să vizitați show-room-ul nostru din centrul capitalei, unde vă puteți familiariza cu întreaga gamă de produse, puteți primi sfaturi profesionale și cumpărați mărfuri la cele mai mici prețuri din țară. Ne puteți contacta folosind chat-ul online de pe site-ul nostru web sau sunând la numerele afișate în fila CONTACTE.